Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğretmenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, İstiyoruz ki… Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, İstiyoruz ki… Okulumuzda sevgi saygı ve hoş görü herkesin ortak değeri olsun, İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Misyon: İnanıyoruz ki… Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. İnanıyoruz ki… Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur İnanıyoruz ki… Biz,birbirimizi öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki… Biz,hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki… Biz birbirimize ve kendimize güveniriz.Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki… •Biz farklıyız.Yetenekli,enerjik,coşkulu ve üretkeniz. Amacımız; İnönü Mahallesinde ikamet eden ortaokul çağındaki çocukların eğitimini sağlamak; onları Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda görev ve sorumluluklarını bilen kişiler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuzun mazisi çok eskiye dayanmaktadır. Okulumuzun verdiği mezunlardan birçoğu Türkiye´de söz sahibi mevki ve makamlara gelmiştir.Okulumuzun 2003 yılında TRT´nin yapmış olduğu bilgi yarışmasında il birinciliği bulunmaktadır. Okulumuzun, ilçede ve ilde yapılan organizasyonlarda birçok birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü bulunmaktadır.2005 yılında okulumuz kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olmuştur.Okulumuzun 2010 SBS sınavında 6. sınıflar Türkiye birinciliği vardır. Okulumuz SBS sınavlarında liselere yerleştirme başarısı %80 dir. Okulumuz, 2011 yılında düzenlenen Bu Benim Eserim Proje yarışmasında Erzurum´daki bölge sergisine katılmıştır.Okulumuz 2013 ve 2014 yıllarında il genelinde yapılan bilgi yarışmasında il ikincisi olmuştur.

Saatler: 08.30 BAŞLANGIÇ 15.30 BİTİŞ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarikamismustafakemalpasaoo.meb.k12.tr

Adres - İNÖNÜ MAH. OSMAN PAŞA CAD. NO 58 SARIKAMIŞ / KARS

Adres - İNÖNÜ MAH. OSMAN PAŞA CAD. NO 58 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIK 56 KİLOMETREDİR.